Sprytny_Lis Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam Dziś naszła mnie chęć zagrania w Stalkera czyste niebo niestety moje próby gry kończą się po chwili wywaleniem do Windowsa i komunikacie XEngine Crash tu jest wszystko co zapisało z silnika gry.XRayEngine_error_report_130120-225856.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nie jestem mistrzem w odczytywaniu logów nawet początkującym też mnie nazwać nie można. Nie wiem czy ma to coś do rzeczy ale tam na dole jest napisane że w magazynie brakuje miejsca do wykonania polecenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprytny_Lis Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ale partycja na której jest gra ma 55.1GB wolnego miejsca wiec jak może brakować miejsca ?? chyba że chodzi o partycję systemową to mogło by się zgodzić gdyż coraz mniej miejsca się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zainstaluj sterownik Tages i sprawdź czy ruszy. Jeżeli już instalowałeś sterownik, a później patch, odinstaluj sterownik i zainstaluj ponownie. Należy najpierw instalować wszystkie patch, a na końcu sterownik Tages. Temat...http://windows7forum...stratora-1503-t..post nr 7. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprytny_Lis Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Do gry nic nie instalowałem gra od razu po instalacji jest w wersji 1.5.10 Niestety w podanym linku wersja 32 bitowa nie działa, a raczej 64 bity na 32 bitowym systemie nie ruszy ok poszperałem znalazłem i pobrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Napisz czy pomogło...rzeczywiście linki wygasły. Poszukamy nowych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprytny_Lis Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Napisz czy pomogło...rzeczywiście linki wygasły. Poszukamy nowych. Grałem od czasu napisania mojego wcześniejszego postu i ponownie zostałem uraczony kolejnym wywaleniem do windowsa oto co otrzymałem Instalacja wydłużyła znacznie czas możliwości grania ale nadal idealnie nie jestXRayEngine_error_report_130121-112944.zip Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Sprytny_Lis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zawsze miałem ten problem na Windows XP. Teraz na Win 7 nie wywala mnie z Crashem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprytny_Lis Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ok problem nie został rozwiązany ale grę udało mi się przejść zapisując ją co chwilę.Temat zamknięcia dziękuję wszystkim za wasze odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi