Trampxd Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Jak w temacie wpadam pod tekstury w Kordonie. Mod z dopełnieniem + patche + oficjalny hud st. Jestem już w czerwonym lesie robię zadanie myśliwych a tu niespodzianka. Da się coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Najnowsza wersja soli? Co jeszcze doinstalowałeś - jakie witaminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trampxd Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Tak najnowsza z witamin tylko tacstońik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Zatem, nie przesadziłeś z dopalaczami. Ja przeinstalowałbym całą gamedata i spolszczenie, jeżeli to nie pomoże - skontaktuj się z malakasem na PW w sprawie patcha. Nie jestem jednak pewien, czy patch naprawia też błędy w najnowszej Soli... Spróbować zawsze warto - najpierw gamedata i spolszczenie a potem pisz do malakasa na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trampxd Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Pomogła reinstalacja gry na razie,zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi