kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Pobrałem, postawię i będę grał. Jak pogram trochę, to spróbuję wam pomóc w tłumaczeniu. Może się przydam . Ale to dopiero jutro. Podbicie tematu. Jest już jutro. Z postawienia moda nic nie wyszło, bo przy próbie rozpakowania moda, mam informację, że "Nie można otworzyć In_spite_of_death.7zip jako archiwum". Ściągnąłem jako In_spite_of_death.7zip, o wielkości 1240898. Trwało to ponad 3 godziny, ale bez problemu. Otwieram 7zip. Patch i fix na latarkę rozpakowały się bez problemu. Co można zrobić z tym fantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jeżeli ZIP tego nie ruszy to może być kłopot. Niestety nie pobierałem tego moda by porównać pliki, ale według wielkości powinien być cały. Inna opcja spróbuj użyć WinRAR może da się rozpakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Problem w tym, że nie mam RAR. A mój domowy "informatyk" do wieczora niedostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 To parametry mojego archiwum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Ale ty masz pobrany w formie gamedata.7Z., a ja In_spite_of death.7z, czyli ściągaliśmy z rożnych serwerów. Ja z linku najwyższego, bo na pozostałych trzeba się logować. No i we właściwościach wielkości są rożne. Moje to: Rozmiar; 1.18 ( bajtów: 1 270 679 509) Rozmiar na dysku: 1.18 ( bajtów: 1 270 681 600) Z tym że, u Ciebie pokazuje otwieranie za pomocą 7-Zip Console, a u mnie pokazuje Notatnik a w zalecanych programach otwierających, nie mam 7zipa. Ale ja od razu kazałem go otworzyć 7zip. Typ pliku mam 7Z(.7z). No i problem jest w tym, że to 7zip nie może go otworzyć :sick: :teehee: . Edytowane 21 Stycznia 2013 przez kondotier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 @kondotier: do rozpakowania używać programu 7z. Można go pobrać tu: http://www.7-zip.org. Działa jak winzip czy winrar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 fasolaks - czytaj dokładnie posty. Czytaj #56 i #57. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 @kodotier spróbuj jeszcze zmienić program otwierający archiwum. Tak dla próby bo jeżeli masz już 7z to i tak nic się nie stanie. Otwórz prawym myszy właściwości..dalej ..otwórz za pomocą..inne programy (tam po prawej jest mały ptaszek kliknij...i poszukaj exe 7z który masz w swoim PC. Inna opcja można spróbować zmienić rozszerzenie pliku na .7z i to chyba byłoby pierwsze do zrobienia. Nie ważne bo masz już typ pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Plik ma rozszerzenie .7z. Już mi się udało wprowadzić do "Otwierany za pomocą:" zamiast notatnika - 7-Zip Console, ale bez efektu. Dalej informacja nie można otworzyć jako archiwum. Ale co dziwne, pod ptaszkiem nie mam wyspecyfikowanego 7zip. Mod się ściąga na nowo, a już niedługo pojawi się domowy informatyk, to go zaprzęgnę do ustalenia czemu zip oślepł. Chociaż chyba błędne ściągnięcie, nie powinno sprawiać trudności z rozpakowaniem! Dodano: Sprawdziłem na innych modach. Rozpakowanie bez problemu. Czyli tylko czekać na zakończenie ponownego ściągnięcia. Bo to co mam, komputer uparcie chce otwierać notatnikiem. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez kondotier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 http://uploading.com...file-ru-torrent torrent. ** Zawiera rozpakowaną gamedata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Byłem na nim, ale nie za bardzo łapałem jak z niego ściągać. Jest bez rejestracji i jak długo ściągałeś? Gdzie kliknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Pod podanym adresem masz już torrent pobrany z rutracker.org. Potrzebujesz programu qTORRENT do ściągania - ale tu Ci nigdy nie przerwie połączenia, bo pobierasz pliki z wielu serwerów (dysków) jednocześnie. Po zainstalowaniu programu, klikasz na plik ode mnie i ściąga z max prędkością jaką Ty masz na swoim łączu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ale jak tam łaziłem, to przy qTORENT znalazłem "pakupit' ". Tak jest, czy coś przekręciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Pobierz stąd: http://www.programos...m,utorrent.html . Nic nie musisz płacić. ** To uTorrent - źle napisałem. Po zainstalowaniu klikasz ma mój plik i pobiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nie czytając Twojego posta, przypadkiem ściągnąłem go z tego serwera . A jak go już zainstaluję, to po wejściu na podanego linka do totenta, co zrobić. Łopatologicznie proszę, inni też z instruktażu skorzystają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Klikasz na plik: S.T.A.L.K.E.R - Smerti vopreki. V tsentre chertovschinyi.[tfile.ru].torrent . Otwiera Ci się okno (post 65 pod spoilerem - zerknij, to pojawi się najpierw) - klikasz OK. Następnie prawym przyciskiem myszy na niebieski pask stanu pobierania i wybierasz: wymuś start - to trwa od 20 do 60 sekund. Na pasku widzisz stan pobierania. Wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Mogłem uruchomić tylko "Filemenager" przed nazwą moda, a to skończyło się oknem do rejestracji. Doczekam do zakończenia pobierania, ale skoro Wy zabieracie się za ten drugi, to się zastanawiam, czy mnie też nie lepiej będzie nim się zająć. W razie problemu, będzie pomoc . Podbicie tematu. Wszystkim dziękuje za pomoc. Już po problemie. Pobrałem na nowo i dało się rozpakować. Ale przed rozpakowaniem, po otwarciu okna właściwości, był zablokowany. Poniżej atrybutów miałem informację, że pochodzi z innego komputera i może być zablokowany dla ochrony mojego ( pojawił się też przycisk "odblokuj"). Przeskanowałem go antywirem, nic nie wykrył, więc zdecydowałem się na rozpakowanie. Tym razem bez problemu. Widocznie ten plik z pierwszego ściągnięcia też był zablokowany, tylko nie było o tym informacji. Jak się wyśpię, to go zestawię. Mam nadzieję, że już problemów nie będzie robił. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez kondotier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi