zbych Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam Mam wylot na pulpit przy przechodzeniu z wilczego legowiska do doliny mroku z takim logiem :FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'proŔĘ108silenser5_56'to chyba jakiś problem z tekstura jakiejś pukawki ( miałem taką jedną, chyba mp5 z nie polskim znakami w nazwie ). proszę po pomoc. pozdroFatal error wstawiamy w kod. Na pasku edytora masz to jako <>. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Czyli błąd jest nadal. Poszukaj w poprzedniej części ..Problemy. Tam @kobal opisał jak należy edytować nazwę tekstury broni AK108. // Chyba będę szybszy...http://stalkerteam.p...ejsciu-do-x-18/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Patrz tu: http://stalkerteam.pl/topic/4513-blad-przy-wejsciu-do-x-18/. Po problemie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mam ten sam wylot podczas wczytywania gry - pierwsze wejście do doliny mroku. FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'proŔĘ108silenser5_56' Rozwiązanie z linku jakie podał kobal u mnie nie działa :/ Co poradzicie? W katalogu tekstures powinieneś mieć folder pro, a w nim folder z nazwą w cyrylicy "ak108" Nazwę tego właśnie folderu zmień na żądaną przez grę " ŔĘ108 " Sprawdź też w tym folderze nazwę tekstury silenser5_56. Coś mi chodzi po głowie, że może się nazywać silencer5_56. Wtedy też zmień tą nazwę na taką jak jest w logu. Oczywiście zalecane kopie bezpieczeństwa przed całą operacją. Może też być że wystarczy zmienić nazwę samej tekstury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zrób kopię zapasową katalogu PRO i wklej gamedata z tego archiwum: http://uploading.com/ee83ma17/1-7z . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzięki pomogło. Przyznam się, ze jak kombinowałem ze zmianą nazw plików nie restartowałem kompa. Po wrzuceniu plików od Ciebie poszedł restart i wszystko jest jak byc powinno. Przy okazji wiesz gdzie jest "Nabój" ma być w stroju maskującym ponoć. Zauważyłem jeszcze, ze po otrzymaniu komunikatu o pojawieniu się grupy bandytów w dolinie mroku zespawnowali sie oni tuz obok mnie oczywiście zginąłem szybko później juz ani razu się to nie zdarzyło. Ganiam za Nabojem teraz :) Jakis poradnik by sie zdał. Poszukam na forum RU. Jeszcze raz dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Poradnik masz tu: http://stalkerteam.pl/topic/4546-pelny-poradnik-do-powrotu-szramy-cz1/ - zmiany w scenariuszu sam zauważysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 noisy - ten kombinezon maskujący to "niewidka". Widzisz tylko jego broń. Trzeba dobrze obserwować za takim "latającym" karabinem, albo na mini mapie szukać jego znacznika. A Nabój siedzi pod płotem, za stacją benzynową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Znalazłem go. Ide dalej i mam taki wylot po otwarciu przez Naboja przejścia. Mozliwe ze RAM mi się skończył, a mam tylko 2GB. FATAL ERROR[error]Expression : error handler is invoked![error]Function : handler_base[error]File : E:stalkersourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp[error]Line : 753[error]Description : std: out of memory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tak to już wina sprzętu. Powinieneś co jakiś czas wyłączyć komputer by zwolnić zasoby. Ustaw też duży plik wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tak to już wina sprzętu. Powinieneś co jakiś czas wyłączyć komputer by zwolnić zasoby. Ustaw też duży plik wymiany. Jak ustawić ten plik wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 W Viście mam tak: panel sterowania > system i konserwacja > system > zaawansowane ustawienia > efekty wizualne > zaawansowane > pamięć wirtualna > zmień. ** Tu masz dokładny poradnik: http://www.vista.pl/porady/301_przyspiesz_system_windows_poprzez_okreslenie_stalego_pliku_wymiany.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Problem kolejny. Nie chciałem zaczynać nowego posta więc dlatego pisze tutaj. Nie mogę znaleźć dysku dla Torycza. Szukałem w tych miejscach o których mówi poradnik ale niestety jego tam nie ma. pozdro Miękkie zgłoski. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Moze wpadł w tekstury? Ja ten dysk znalazłem obok siedziby powinności gdzie sie wchodzi za płot niedaleko wejscia na magazyny. Leżał obok rur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Być może. A znasz nazwę tego dysku?. Najwyżej dodał bym go do sprzedaży któremuś z handlarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dysk dla Torycza może mieć jeden ze stalkerów będących przy ognisku na placu baru. U mnie tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi