Glock Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Czy istnieje Arsenal Mod do Czystego Nieba z lepszymi teksturami AK 74 bliżej realizmu? Macałem w armii AKMS i wiem jak pachnie i jak wygląda. W grze irytuje mnie ryglowanie suwadła po lewej stronie. Jestem mocno praworęczny. I dlatego AK i podobne, dobrze mi się przeładowywało prawą ręką, magazynek też zmieniałem prawą, ale nie chodzi mi o magazynek tylko bardziej o tekstury AK i suwadło w grze. Niestety cała saga Stalkera cierpi na typ "Leworęcznego" kałacha i bardzo mnie to kłuje w oczy. Dla przykładu o co mi chodzi, podaje dla porównania moje screeny z Winter Edition do Cienia, (oblivion lost, arsenal mod, nature winter) Nie wspominając o samych teksturach, ryglowanie występuje zgodnie z realem po prawej stronie kałasza i łuski wylatują w prawą stronę. Szukam podobnego moda dla AKSa dla Czystego Nieba. Nie potrzebuję w CS więcej zabawek w grze i w zupełności wystarczy mi do biegania po bagnach kałach. Problem w tym, że w CS kałach nie wygląda jak kałach i chciałbym biegać po zonie z realnie wyglądająca zabawką. Potrzebuję konstruktywnej porady jak to zrobić i każda sugestia będzie dla mnie pomocna. To mój pierwszy post więc proszę o odrobinę wyrozumiałości. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Glock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Można by ewentualnie przenieść model z CoP [z jakiegoś moda] do CS [podstawka] to jest max roboty dla fachowca max 10 minut. Ja niestety nie mam żadnego Stalkera od GSC, ale tylko Stalker Online. Jeżeli chcesz to mogę zainstalować CS'a i Ci to zrobić. PS. Modele z SoC nie działają w CS jak i CoP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glock Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Można by ewentualnie przenieść model z CoP [z jakiegoś moda] do CS [podstawka] to jest max roboty dla fachowca max 10 minut. Ja niestety nie mam żadnego Stalkera od GSC, ale tylko Stalker Online. Jeżeli chcesz to mogę zainstalować CS'a i Ci to zrobić. PS. Modele z SoC nie działają w CS jak i CoP. Masz racje. Modele z SoC nie działają, bo desperacko kilka razy próbowałem przenosić pliki do CS-a. Zawsze kończy się bug trapem wyrzucając grę na pulpit. Wniosek dosyć prosty – niekompatybilne skrypty, czego dowodem jest treść xray loga. Oczywiście byłbym wdzięczny jakby Tobie udało się zmontować lepsze tekstury dla AK działające w CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi