InnyParagon Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam Chodzi o to że mam zepsuty napęd DVD-ROM i robiłem tydzień temu format komputera. Pożyczyłem napęd od kolegi i wrzuciłem wszystkie gry z płyt na dysk i sformatowałem komputer. Wczoraj chciałem zainstalować Zew Prypeci a tu mi wyskakuje błąd. ''Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnika etykiety woluminu jest niepoprawna'' Nie wiem o co z tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Pożyczyłem napęd od kolegi i wrzuciłem wszystkie gry z płyt na dysk i sformatowałem komputer. Rozumiemy że pożyczyłeś napęd DVD i skopiowałeś oryginalnego Stalkera z płyty na dysk..aby to zrobić musisz mieć obraz płyty co nie jest do końca legalne. Inna sprawa to...W ten sposób załadowane na dysk gry wymagające obecności dysku w napędzie nie uruchomią się. Pozostaje również sprawa zabezpieczeń płyty przed piratami. // Inna sytuacja ... jeżeli miałeś rozpoczętą grę która nie wymaga płyty w napędzie i była na innej partycji niż systemowa. Po formacie gra nie ruszy ponieważ straciła rejestr i wszystkie (często ukryte) pliki zapisywane na partycji systemowej. Po ponownej instalacji zapisy takiej gry będą się ładować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi