Junx Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opowieści przy ognisku przed obroną: Z racji, że znów wiało nudą to poszło nas 4-ro. na bazę mafii pomóc innemu klanu w zdobyciu ich bazy: A tu na 310 się wybraliśmy: A tu już w 310: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Nie było aż tak nudno jak sugeruje Junx. Na początku klan BA postanowił zrobić rozpoznanie i podesłał pod naszą bazę bodajże 7-8 osób, ale w momencie kiedy nie posłuchali naszych poleceń żeby oddalić się na bezpieczną odległość zostali do tego zmuszeni celnymi seriami z KA-emów. :thumbsup: W tym samym czasie wynajęci przez nas najemnicy z OATH, skutecznie pilnowali daczy i ogniska na O5. Tam działo się nieco więcej niż przy naszej bazie. Zza pagórka cały czas dochodził do uszu terkot karabinów i odgłosy eksplozji. Wczorajszego wieczoru, granaty spadały rzęsiście. Kiedy pachołki BA zrozumiały, że nie mają odpowiedniej liczby żołnierzy aby się przeciwstawić, rozpoczęły odwrót i jedyne na co było ich stać, to zwykłe działania zaczepne w okolicach O5-3. Po kilkunastu minutach pilnowania bazy wysłaliśmy nieduży oddział w kierunku bazy Mafii. Nie było mnie tam, więc raczej nie zreferuję dokładnie co się tam wyrabiało, ale jestem pewien że miało to związek z dużą ilością wystrzelonych pocisków, porozrzucanych granatów i ogólnego chaosu jaki zapanował w szeregach wrogiego klanu. Kiedy tylko baza została zabezpieczona na cały następny tydzień, najemnicy z OATH grzecznie podziękowali za kontrakt, polecili się na przyszłość po czym cicho i szybko zmyli się w nieznanym kierunku. Chwilę później Sons of Anarchy stanęli do wspólnego zdjęcia. W czasie pstrykania sweet foci nie obyło się bez kilku wybuchowych incydentów. Przykład poniżej. Na szczęście wcześniej udało mi się wcześniej zrobić odpowiednio dobrą fotę. Ktoś z was jeszcze z nami nie gra? No ludzie... ile was trzeba namawiać? :thumbsup: PS: Nie kręćcie nosem na grafikę. Bazy najlepiej bronić na ustawieniach detali (LOW), dzięki temu unikniecie niepotrzebnych przycinek i zamulania gry. Do fotki, po prostu zapomniałem ustawić wszystko z powrotem na VH. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Czujny 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 @Czujny my poszliśmy, więc za bardzo nie wiem jak było "wesoło" w bazie z resztą my już przyszliśmy do bazy Mafii, przepraszam do bazy LL już po zabawie, ale słychać było, że dużo się działo z oddali bo nasz człowiek praktycznie sam rozwalił obrońców bazy [6 NPC chyba], więc to on był bohaterem ataku a nie LL. PS. Na drugi tydzień będzie więc fotek :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja bym zagrał.PW jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jak się nazywa ta gierka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A w jakim dziale jesteś? Panie toż wiadomo, że Stalker Online, nawet jesteś w jej dziale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi