Vorenus Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Zadanie od Czystego Nieba, na ubicie i przytaszczenie superpijawki, rzuciłem w nią kilka granatów, wystrzelałem kupę naboi, ciachałem nożem i... nic. W "Zew Monolitu ubiłem ją granatem - jednym, a tutaj tony chyba za mało. Jak ubić to bydlę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Z tego co ja wiem tylko nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Masz rację kobal, trzeba Superpijawkę zarżnąć nożem. Zwabić w takie miejsce żeby nie zdążyła nas zabić i kilka ciachnięc najlepiej w głowę. Dzięki Redaktorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roztoczak Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Walnąć Grawiganem z artefaktem błysk tym co robi potem anomalie elektro i ona w niej ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja ją dzis uwaliłem dwoma F1 rzuconymi z suwnicy Zresztą zaraz sprzedałem to Grawig**no, rasowy stalker się z takim czyms nie buja :P Łamignat tez dostał trzy granaty i i odeszedł w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak dobrze trafisz to wystarczy 1 granat rzucony zza murku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Największy problem miałem z dotaszczeniem...juz przy samym ognisku kot mnie drapnął i po zabawie..a save miałem zaraz po ubiciu :D A że do radaru zaszedłem w samym sweterku bo nie ma gdzie kombinezonu kupić to juz inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No i właśnie tu też się grawigówno przydaje - zamiast tachać zbierasz ją grawikarabinem i normalnie idziesz. Każdego truposza można nim przenieśćprzerzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi