dragon6432 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Mam taki problem że czasami jak idę byle gdzie np.do pałacu kultury to mnie wywala do ekranu logowania i pisze opuściłeś zone co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Pierw Cześć A to już tak ma, sam też miałem tak kilka razy, więc nie jesteś sam z tym przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Gra często wylogowuje gracza z serwera w momencie jego bezczynności. Wystarczy się zatrzymać na 10-15 minut i zobaczysz ekran logowania. Być może ma to jakiś związek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Gra często wylogowuje gracza z serwera w momencie jego bezczynności. Wystarczy się zatrzymać na 10-15 minut i zobaczysz ekran logowania. Być może ma to jakiś związek. Mogę dodać, że gra ZAWSZE wylogowuje po jakichś 10 minutach bezczynności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon6432 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mogę dodać, że gra ZAWSZE wylogowuje po jakichś 10 minutach bezczynności. Tak wiem ale ja nie stoje bezczynnie tylko biegne i nagle bam ekran logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Może coś cię rozłącza z grą, jaki masz net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon6432 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Prywatny dostawca 100mb/s przewodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dziwna sprawa, przez kable nie powinno rozłączać, masz dalej ten sam problem czy ustąpił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon6432 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Teraz jestem już u siebie w chacie i ściągam stalkera to spawdze czy nadal jest ten błąd ale nie powinno być bo jak bf3 w ultra na multi na serwie dla 64 graczy w grafice 1440X900 smiga ze hej to stalker powinien chodzic. dobra gra już śmiga i nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi