MiedzianeJaja Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nurtuje mnie takie zagadnienie. Otóż na so-guru.com zobaczyłem przepis na Vikinga M2. Nawet bardzo tani, niecałe 100 koła. Co prawda nie sprawdzałem jeszcze kto to sprzedaje ale nie w tym rzecz. Wymagane do zrobienia takiego Viking-a są : "Needed skills: Modification: 80, Repair: 60" i nie wiem czy dobrze policzyłem. Mianowicie: 60+80 = 140 punktów łącznie do rozdania. Wydaje mi się że na starcie mamy od początku 10 na każdej umiejętności więc 140-20=120 Ponieważ dostajemy po 15 za lvl no to dzielimy 120/15 = 8 Wiec wygląda na to że przy 8 lvl czyli posiadając trochę ponad 403428 pkt w support jesteśmy w stanie zrobić sobie tego Vikinga. I teraz mam pytanie czy faktycznie mamy po 10 pkt na starcie (podkreślona linia) i czy jesteśmy w stanie zrobić dobrego Viking-a na 8 lvl czy takiego który zaraz się popsuje a np. trzeba mieć wyższy lvl żeby robić wytrzymalsze ? [EDIT] Na czym najlepiej farmić support ? Jakiś konkretny przykład ? Bo że ogólnie na naprawianiu to wiem a potrzebował bym szybko nabić jakieś 200 000 do 8 levelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja się wypowiem w sprawie farmienia supportu. Kup jakąś szybko psującą się broń, dużo amunicji, stań koło płotu i strzelaj. Jak zużyjesz, napraw. Powtórz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja się wypowiem w sprawie farmienia supportu. Kup jakąś szybko psującą się broń, dużo amunicji, stań koło płotu i strzelaj. Jak zużyjesz, napraw. Powtórz. "Napraw"... samodzielnie czy u mechanika? Jesli samodzielnie, to też chyba trzeba mieć do tego umiejętności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dlatego pytałem o konkrety Wydaje mi się że Waldemar niszczył i naprawiał chyba paszkę żeby dostawać dużo punktów. Coś mi świta że do tego procederu poszukiwał rolek tasmy. Ale nie jestem pewien. A jezeli broń to która jest łatwo psująca się ? Pewnie by trzeba poprzestawiać perki w neatness żeby sie lepiej niszczyło. Myslę że przydał by się jakis tutek na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Miejmy nadzieję, żę dobrze poinformowani cos tu napiszą, a ja to potem przypnę w dziale Poradników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja używałem do testów AK-74M "Stabilized" i potrzeba około 3300 sztuk amunicji aby to zniszczyć do zera i dawało mi to za każdym razem około 10.000 Exp do supportu, ale to był krótki test, może ktoś znajdzie "wydajniejszą" broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi