zbych Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Witam Nie mogę ukończyć tej misji i jej zaliczyć. Chodzi o to ze gdy podchodzę do samochodu, zabieram kluczyki bandycie i nim odjeżdzam i potem gdy wracam nivą do sidora nie mogę ukończyć questu(nie zalicza mi części misji ukraść nivę i wróć do sidora). Po prostu gdy z nim próbuje pogadać to niema takiej opcji dialogowej. Miał ktoś do czynienia z tą misją? Edytowane 2 Lutego 2013 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Mam taki sam problem proszę Modów o pomoc. Nie zalicza się ten kwest. Po zabraniu Nivy nie zabijając bandytów i po wjechaniu na Kordon nie zalicza sie pierwsza czesc misji. Tak samo nie ma później dialogu u Sidora. Moze robimy coś zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Widzę że nie tylko ja mam problem. I jak narazie żadnego echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Temat Odpalenie samochodu post č.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) W końcu dałem radę. Żeby zaliczyło zadanie na ukraść nive i móc pogadać z sidorem należy: objechać te zaznaczone kółko i trafić w punkt dzięki czemu zaliczy nam pierwszą część questu. Wystarczy stojąc przy wejściu do sidora odjechać jakieś 5,10 metrów na północny zachód(patrząc na mapkę) i wtedy ci zaliczy noisy. Edytowane 16 Lutego 2013 przez zbych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi