InnyParagon Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Mam problem nie mogę odpalić samochodu tzn. słychać zapłon po czym gaśnie i nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Są tam takie opcje, sprawdzania czy jest benzyna. Może jej Ci brakuje. Dokładnie nie pamiętam które to klawisze były. Ja gram na własnych ustawieniach, to i tak by Ci nie pomogło. Albo inna możliwość. Uszkodzenie samochodu, po wjechaniu w przeszkodę, lub gdy został ostrzelany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Spróbuję sprawdzić.Ale to jest jeep na początku gry czyli chyba nie zniszczony. A skąd załatwić kanister z benzyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Czasem się znajdzie, albo handlarz ma do sprzedania. Mody są tak do siebie podobne, że jak się nie jest w trakcie grania, to można źle podpowiedzieć. Na jakiej lokacji jesteś, może sobie przypomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Teraz wracam z Prypeci do kordonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ale gdzie masz tą Niwę. Na której lokacji. Czasem jak się auto źle spawnuje, to trzeba go trochę popchać. Może zaskoczyć. A nawet z aut wyglądających jak prosto z fabryki, kiedy ruszysz, wylatują drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) No to jest Hammer na posterunku wojskowym w kordonie ale chyba nim się ruszyć nie da. Bo jechałem już Ziłem w Prypeci ale słabe skręty i wgl a chciałem jakąś konkretną gablotkę W zonie pewnie takiej nie znajde ale żeby miała standardy Bo gdy wróciłem do kordonu Pułkownik powiedział że ten cudzoziemiec pojechał gdzieś z jakimiś ludźmi a wrócił na piechotę więc to auto było chyba do biegu gry zrobione Edytowane 2 Lutego 2013 przez InnyParagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 O ile dobrze pamiętam, to tak. Ale jak chcesz pojeździć, to ten grat co stoi przed schronem Sidora, się do tego nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 A np w tym bojowym pojeździe co stoi w agropromie albo w dolinie mroku też słychać zapłon ale lipa Jakiś Pb95 albo ON trzeba załatwić czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pb95 i ON to paliwo. Jeśli mod coś takiego od ciebie chce, to szukaj kanistrów z takim paliwem. W hangarze na wysypisku, są chyba dwa. I chyba na składowisku samochodów. Na pewno nie leżą obok samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 O paliwie to tak ogólnie powiedziałem A Sidora auta nigdy nie widziałem choć gdy napadli go łowcy to gadali żeby dawał kluczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Był to grat zardzewiały, niewiele różniący się od otoczenia. Ale jechał, bo zajechałem nim aż pod przejście na Wysypisko. Może akurat nie ten mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 W sensie że ten grat stał przed jego bunkrem? W "priboi story" stała tam fura ale tutaj nie ma Jedyne czym jeździłem to jakiś Star w Prypeci tam drogi zatarasowane i anomalii pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin69-88 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja gdy tylko wsiadam do auta to rośnie mi poziom napromieniowania, czy to normalne? Np. żeby doprowadzić furgon z CEA-1 do Martwego Miasta dla tego numeru X to musiałem się wyposażyć w Antyrady i Apteczki, czy to w tej misji norma i z autami na CEA-2 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Siemka mam problem bo jak wsiadam do zisa i go odpalam to nie moge wogóle ruszyc z miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi