apophis Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam. Ostatnio coraz częściej kopalnia modów jaką jest bez wątpienia portal ap-pro.ru korzysta z tytułowego Yandex.disk. Ponieważ moja znajomość rosyjskiego jest niewielka to mam pytanie czy ktoś z tego zacnego forum korzystał z tej usługi? Jak wg. Was z bezpieczeństwem przechowywanych tam plików? Usługa płatna czy też nie? Będę wdzięczny za każdą informację. Co prawda istnieje opis funkcjonalności tej usługi po angielsku ale czy opisuje wszystko tego nie wiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja z tego korzystam. Znacznie bezpieczniejsze niż wszelkie "rapidy" i inne "uploady". Do 3GB przetrzeni dyskowej masz za darmo. Potem można próbować założyć nowe konto na innego maila - jeszcze tego nie próbowałem, ale jak dociągnę do limitu, to na pewno spróbuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Świetny hosting bez problemów. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1945 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Moze i fajne ja jednak polecam dropbox, mam już prawie 70 GB dysk za free :D z tym ze aby uzyskać taki dysk kombinowalem z softami w HTC Desire HD oraz na obecnym samsung Galaxy S II, wg mnie to najlepsza "chmurka" na rynku :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam. Bardzo dziękuję wszystkim za opinie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja też korzystam z Yandex.Disc i na innym,na nowym mailu też działa mam 6 GB dwa konta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi