InnyParagon Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Gdy jestem w menu i klikam F1 to wyskakuje mi okienko Jest po rosyjsku dlatego nie wiem co oznacza Bardzo ciekawi mnie co to za opcja Do rzucę SS żeby było pewniej http://imageshack.us...3141240mai.jpg/ Edytowane 3 Lutego 2013 przez InnyParagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pewnie spawner, ale nie jestem pewien, nie grałem w tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ten screen zrobiłem na Rosyjskim http://imageshack.us/f/823/ssoliwer020413124114mai.jpg/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 To na polskie jest mniej więcej tak: Wprowadź tu nazwę dla zapisania współrzędnych. Nazwa nie powinna zawierać więcej niż 30 znaków. To dla innych też, jeśli to im się wyświetli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Z tekstu wynika że to jakiś współrzędnik do mapy czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Może @smox ci pomoże, bo chyba pociskał w tego moda dość mocno, albo ktoś inny. Ja co mogłem, to pomogłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Mimo że, nie korzystałem z tego rozwiązania, coś mi świta, że służy do robienia znaczników na mapie. Wiem, że było to już na forum poruszane. Nie mam już tego moda, więc sprawdzić nie mogę. IP - ustaw się w jakimś pustym miejscu ( np. zbiegu dróg ) wejdź do tej tabelki i napisz coś. Jak wrócisz do gry, odsuń się od tego miejsca. Otwórz mapę. Powinien być tam zaznaczony punkt, po najechaniu na który kursorem, wyświetli się wpisany tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi