karol Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Chce zapytać czy posty mają jakąś datę ważności czy moje są po prostu usuwane, napisałem coś nie według regulaminu czy to jest lekceważenie użytkowników przez administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jeśli napisałeś coś co narusza regulamin to administrator się powinien skontaktować z tobą, albo upomnieć cię pod postem. Z tego co wiem to posty nie są usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Chce zapytać czy posty mają jakąś datę ważności czy moje są po prostu usuwane, napisałem coś nie według regulaminu czy to jest lekceważenie użytkowników przez administratora. Napisałeś bardzo wiele postów bo aż cztery więc trochę wcześnie pisać o lekceważeniu . 1...tytuł tematu piszemy z dużej litery. 2...temat piszemy w odpowiednim dziale...co to pytanie ma wspólnego z modem TS 3...post może być ..usunięty, edytowany, przeniesiony i dodany do innego tematu. Po to są moderatorzy na forum i działają według regulaminu. Sumując obecny temat nadaje się do śmietnika, ale na chwilę damy go do PDA...Problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ja usunąłem twoje tematy, zupełnie olewałeś sobie zasady forum i uwagi moje pod każdym postem. Teraz nagle wiesz jak rozpoczynać zdania i nie pisać z błędami widać, że moje lekcje się przydały. Masz szanse rozpocząć od nowa z czystym kontem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi