InnyParagon Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam Chcę zainstalować Czyste niebo a nie działa mi napęd tzn. jak wkładam płytę (obojętnie jaką) chodzi z 20 sekund po tym komputer łapie taką zwiechę że tylko kursor działa Mogą być źle kable podłączone czy jakieś zwarcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Prawdopodobnie Twój napęd optyczny wybrał się na zasłużoną (jak przypuszczam) emeryturę :) Ale sprawdź wszystkie kable, czy nie jest coś gdzieś luźnego, to na pewno nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja dodam jeszcze inne opcje... Zmień płytę na inną i sprawdź czy objawy są takie same. Powtórz próbę na na kilku różnych płytach, jeżeli nie działa to można jeszcze spróbować dysk czyszczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) napęd jest z 2008rokuspróbuje przepiąć kableale ten od Napędu do płyty czy od zasilacza do napędu? Ma to jakieś znaczenie że zmieniłem system na windows 7?http://imageshack.us/photo/my-images/33/napdt.png/to okienko jest już przez 1 godzinę Chciałbym dodać że tydzień temu gry na ps2 nagrywałem normalnie i działały Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez InnyParagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi