kecaw Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Siemacie! Gdzie znajduje się ukryta pieczara na niezbadanych terenach? Laże i nic nie mogę znaleźć chodz mi o tą pieczarę gdzie ma siedzieć Mucha a my potem mamy się wybrać tam z Kłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak pamiętam to górny lewy róg mapy już za granicą mapy.To znaczy dochodzisz do granicy i idziesz dalej pod górę aż wychodzisz za mapę tam będzie wielka kupa kamieni i już znacznik w hudzie.Do jaskini wchodzisz tylko na tyle by zaliczyło zadanie i wracasz do Kła bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Ukryta pieczara znajduje się pod skupiskiem głazów w lewym górnym rogu mapki NT (patrz od przejścia z Wysypiska). Dołączam mapkę z zaznaczeniem, może być niedokładne, ale z tamtąd powinieneś już zauważyć te głazy o których mówiłam. Samo wejście znajduje się pomiędzy nimi, musisz ukucnąć żeby się tam dostać. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 27 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Dzieki A gdzie znajde 3 helikopter na ChAES? Ciężko troche z tym co napisali na tej karteczce. Nie wiem jak trafic do pozostałych maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Kłania się przeszukiwanie wcześniejszych postów tu masz linka http://www.stalkerteam.pl/Thread-Helikoptery-na-Czarnobylu2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 27 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Wiedziałem ze to ta cholera ale nie wiedzialem jak wlezc na dzwig A wczoraj szukalem po tematach ale o pieczarze i wiekszosc to byly pytania o poczatkowych questach. Mimo wszystko dzieki zaraz polece dalej EDIT: A gdzie dokładnie jest ten teleport? Bo się nie doszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Jak znalazłeś drugi helikopter to musisz wleść na rotor i przejść po śmigle nad jedną z tych okrągłych wież, wskoczyć na nią (jest tam skrzynka), idziesz dalej przeskakujesz na kolejną okrągłą wieżę i tam na niej (albo na następnej już nie pamiętam) jest teleport na dźwig. Idziesz po dźwigu, wskakujesz na wieżę po lewej stronie i tam masz kolejny teleport, który cię przeniesie do helikoptera. UWAGA na 2 sekciarzy którzy się tam czają. Na przyszłość przeczytaj dokładnie temat do którego odwołał cię kobal, jest tam wszystko. Pozdro i miłego grania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 28 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 W tym rzecz że żadnego teleportu na tych zbiornikach nie doświadczyłem i dletego pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Zawsze jest możliwość że trafiłeś na buga.Jak pamietam jak już było wiadomo gdzie iść to teleportu nie trzeba było szukać ,sam sie znajdował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Jak nie ma teleportu , to nie można dostać się na górę do dźwigu. Z ziemi nie ma do niego dostępu , kiedyś zjadłem nerwy przez ten śmigłowiec. To nie wróży nic dobrego. Teleport powinien być na trzecim okrągłym zbiorniku...na drugim była jak dobrze pamiętam skrzynka z towarem. Pozostaje zatem wgrać zapis do tylu i powtórzyć drogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi