DaimeneX Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) To stało się dosłownie w momencie jak się zbliżałem do statku skadowsk. Na początku myślałem że to wina atmosfear 3 ale po jego usunięciu błąd się powtórzył. Mój sprzęt System Windows 7 32BitProcesor Intel® Core2 Quad CPU Q8200 2.33GHzKarta Graficzna Ati Radeon HD Series 4800RAM 4GB(Dostępne 3GB) Macie tu loga jakby był potrzebnyFATAL ERROR [error]Expression : data[error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreFS.cpp[error]Line : 545[error]Description : c:program filessteamsteamappscommonstalker call of pripyatgamedatatextureswpnwpn_ak74u_1.dds[error]Arguments : Not enough storage is available to process this command. stack trace: Edytowane 9 Lutego 2013 przez litosns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Próbowaleś zastosować te porady ? http://stalkerteam.pl/topic/3592-bledy-zwiazane-z-pamiecia-ram/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Dobra zrobiłem tak jak w tamtym temacie (dokładnie tak samo) SGM 2.0 z Atmosfear 3 Nie odpala z powodu RAM więc dodałem też z tym BCD i wszystko działa jak ta lala :D Może oprócz Playera kiedy wybieram muzyke Stalker to mam crasha tutaj daje loga FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ...l of pripyatgamedatascriptsui_mod_elements.script:427: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil) stack trace: Edytowane 10 Lutego 2013 przez litosns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi