piotr12 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Słuchajcie. Mam pytanko. .Znalazłem rozwiązanie z wyświetlaniem Euro Truck Simulator 2 na monitorach CRC problem z pasami na górze i dole ekranu .A więc tak. Exstractorem wypakowałem pliki gryi jest folder o nazwie DEF. To go otworzyłem i wkleiłem ten plik ,odpowiada on za wyświetlanie podaję linka i screny trzeba tylko edytować plik zmienić rozdzielczość i dopisać odświeżanie 80,60 85 a te odświeżanie to nie wiem jak to zrobić bo obraz ucieka w prawo lub lewo macie jakieś pomysły a tutaj tak jak wygląda plik i kilka fotek ,jak ustawić by obraz był prawidłowo bo ponoć tylko na panoramicznych a jednak wpadłem na to tylko te odświeżanie pionowe itp. bo menu itp,rzeczy to za monitor wyłażą. tutaj wpis w pliku ui SiiNunit{ui_def : ui.defs { ref_res_x: 1440 ref_res_y: 900} } Edytowane 14 Lutego 2013 przez piotr12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 A nie lepiej graj w oknie ? Lub zainstaluj patcha http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi