Jaco Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam dziś w radiu dowiedziałem się ze , mogłem już nie zalogować się na nasze forum . Widzieliście zdjęcia i filmiki na tubie Ni wiem jak na was ,ale robi to wrażenie zobaczyć coś takiego na żywo.... jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalib99 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Komentarz pod filmem : Majowie przywrócili koniec świata bo promocje w Toyocie się skończyły :P http://www.youtube.com/watch?v=Ujqp_-HJR-M Edytowane 16 Lutego 2013 przez Kalib99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krwawy Baron Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nie wiem czy słyszeliście, ale podobno dzisiaj ruskie zabezpieczyli miejsce katastrofy. Znaleźli rzekomy krater, a sam teren otoczyli wojskiem bo szukają resztek meteorytu. Jako ciekawostkę warto podać, że od wczoraj kawałki meteorytów można kupić na aukcjach internetowych. Ceny wywoławcze zaczynają się w granicach 300 tyś złotych. Jak ktoś chce, niech kupuje i pochwali się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Zabezpieczyli i nie znaleźliby do tej pory nic? :devil: :devil: :devil: Śmiech na sali kto się przyzna, że znalazł go lub odłamek, jak 1g kosztuje średnio 200 zł Już dawno go wywieźli pod osłoną nocy to jest pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi