InnyParagon Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 (edited) Nie znalazłem takiego posta więc zrobię jak zły dział to przepraszamDlatego zrobiłem post w którym gracze będą mogli wklejać swoje logi Więc w modzie "Total faction war" występuje dużo logów choć rozumiem że to jest jeszcze betaczytałem poradnik jak czytać logi ale tam są takie podstawowe a u mnie coś w plikach scriptsczyli nie jarze o co chodzi Zacznę pierwszy mam problemPamiętajcie jednak jak wrzucisz loga to następny użytkownik może wrzucić dopiero gdy padnie odpowiedź na poprzedniFATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:priquelsourcesenginexrServerEntitiesscript_engine.cpp[error]Line : 180[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear skygamedatascripts_g.script:982: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil) Edited June 17, 2014 by Allen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts