DaimeneX Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Tak więc nie mam żadnych wylotów, tylko że jak gram na SGM 2.0 Geonezis + Atmosfear 3 z adaptacją, to mi się nie wyświetlają tekstury nieba podczas emisji. Oto jak wygląda emisja u tytacza z youtube.http://www.youtube.com/watch?v=X6rnsLWS21w A u mnie to wygląda jak zwykła teksturka nieba (nie mam żadnych takich fal ani chmur) To jak pomożecie mi, no nie da się patrzeć na emisje jak niebo jest na teksturze pochmurnego dnia. A raz emisja mi się zdarzyła z pustym błękitnym niebem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Przeinstaluj AF, może masz jakieś braki w teksturach bo jeżeli masz "błękitne" niebo to znak na brak tekstury. Jak to nie pomoże to przeinstaluj całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 E tam, zrezygnowałem z nim, tuż potym jak mi wywaliło out of memory. Teraz mam shokera, sleepbag, atmosfear 3 (działa, Absolute nature. Działa gra jak ta lala. temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi