Jozio Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Panowie czy mógłby ktoś wstawić świeży link do zwiększenia udźwigu bo inne to wygasły :( I czy po wgraniu tego "moda" trzeba będzie zaczynać od początku czy będzie na starym save działać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jeśli nie znajdziesz odpowiedniego linka, to napisz do mnie na PW i podaj w jakim konkretnie modzie chciałbyś mieć powera na udźwig, to postaram Ci się to zrobić, bez szkody dla moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pomoże ktoś ? dodam że chodzi mi o podstawkę stalkera bez żadnych modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Trzymaj. Instalujesz jak każdy inny mod: http://www.sendspace.pl/file/0bc14acf199184ff6bf4b44 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 @Cichy wkleiłem gamedata do folder (tak jak zawsze) i czy biorę nowa gra lub wczytam save to wywala do pulpitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zwróć uwagę by gamedata nie była w gamedata po rozpkoaniu. U mnie działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dobra działa musiało się z czymś gryźć bo stary gamedata usunąłem i wgrałem sam ten i działa. Dzięki wielkie :) Posiadasz może jeszcze link do moda na usunięcie czasu realizacji czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Po to, by zlikwidować czas na realizację zadań, otwieramy plik task_manager.ltx (gamedataconfigmisc) i w nim pod każdym zadaniem frazę time=86400 (co jest 1 dobą) zmienić na time=0. Operacja ta daje nam nieograniczony czas na wykonanie zadań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) Słuchaj w folderze misc mam tylko trade_generic a task_manager.ltx nie mam wo gule :/ Edytowane 19 Lutego 2013 przez Jozio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Pliku nie ma, ponieważ poprzedni post dotyczył konfiguracji udźwigu. Skoro kol. Cichy jest zajęty [upload'u nie widzę], to nie będzie miał pretensji, jeśli pomogę...prawda? Podsyłam config oryginalny wersja 1.0004 - będziesz musiał zmienić sekcje odpowiedzialne za czas...chyba że pojawi się Cichy z gotowym plikiem. Przykład:[tm_eliminate_camp_2]type = eliminate_lagercommunity = actorinit_condition = {=actor_on_level(l01_Escape) +agroprom_military_case_have}text = tm_eliminate_camp_2_textdescription = tm_eliminate_camp_2_descrparent = tradertarget = esc2_st_fabricreward_money = 1500reward_reputation = +35reward_relation = dolg, 15reward_rank = 3reward_item = grenade_rgd5, grenade_rgd5time = 86400;idle_time = 84000prior = 3 Download Plik możesz skopiować do folderu z grą, jak również wkleić sam plik task_manager.ltx do katalogu misc. Oprócz sposobu podanego przez Cichego jest jeszcze inny: wystarczy dopisać ; przed sekcją time = 86400 zmieniasz z: time = 86400 na;time = 86400 średnik dodany przed wpisem powoduje pomijanie tegoż wpisu...jest trochę wpisów, ale przerobienie ich to nic trudnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi