ƉƐϼД Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nie jeden z was ma problem z tym serwisem.A: Game Front file downloads are not supported in the followingterritories. If you’re not in one of the below territories and are still having issues with our servce, please submit a ticket and we’ll look into it. Argentina Mexico Chile Spain Thailand Poland Colombia Brazil France Venezuela Italy Kroki 2-4 dla zaawansowanych użytkowników. 1. Pobieramy Hotspot Shield i instalujemy.2. Po instalacji wchodzimy do C:WindowsSystem32driversetc3. Otwieramy plik hosts4. Dodajemy na samym dole ;127.0.0.1 anchorfree.net127.0.0.1 rss2search.com127.0.0.1 techbrowsing.com127.0.0.1 box.anchorfree.net127.0.0.1 www.mefeedia.com127.0.0.3 www.anchorfree.net127.0.0.2 www.mefeedia.com 5. Zapisujemy. :thumbsup: Sorry ale nie wiem czy w dobrym dziale pisze... D: PodpiętyJunx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzięki @Depa działa :thumbsup: /// Temat przeniosłem w bardziej odpowiednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glock Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie wiem jakim cudem ale to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Można ewentualnie linki z gamefronta wrzucić na anonimowe serwery proxy jak bind2.com i bez problemu zacząć pobierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PerrytPL Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Można ewentualnie linki z gamefronta wrzucić na anonimowe serwery proxy jak bind2.com i bez problemu zacząć pobierać.Witam pana. Otrzymuje pan nagrodę złotej łopaty za odkopanie tematu z przed 1,5 roku :) Witamy na stalkerteam Edytowane 1 Października 2014 przez PerrytPL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Tak wiem, ale może komuś się przyda. Również witam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi