carcass Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam, mam poważny problem techniczny. Grałem sobie spokojnie w soliankę (zgodnie z wszystkimi poradami, wskazówkami z tutejszego forum), aż tu nagle zaatakował mnie poważny błąd. Wypełniłem nić "w poszukiwaniu zabójców Kła" - oddałem skrzynkę Jakutowi na MW - i poszedłem do Zachara w Barze mając przy sobie PDA francuza. Według poradnika, Zachar ma mi dać kwest na znalezienie Kła, ale milczy jak skała, tzn. mogę z nim rozmawiać, ale są tylko standardowe dialogi: modyfikacje kombinezonów, arty etc. Nie ma nic o Kle i bardzo źle się z tym faktem czuję. Proszę o pomoc, czy robię coś źle, czy "mam problem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Spróbuj wyjść z lokacji, poczekać do emisji i wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 O ile pamiętam to Zachar nie ma nic do Kła.PDA Francuza jest powiązane z linią questów Kota którą uruchamiasz na Bagnach,jak przyniosłeś juz PDA Francuza to powinieneś dostać info chyba o Rabinowiczu w Prypeci.Natomiast skrzynka dla Jakuta to skrzynka z twoim towarem który skradli ci najemnicy.Jakut powinien ją otworzyć i oddać ci część fantów.Jeżeli chodzi o Kła to musisz uruchomić poszukiwanie sejfu i szkatułki tajemniczego stalkera.Te zadanie daje Górnik w Pieczarze i częściowo Adrenalina.Dopiero po ukończeniu tej linii ,a jest bardzo długa odezwie się Kieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi