kondotier Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie mogę sobie poradzić z opcją cytowania.Metodą z innych forum, zaznaczam fragment który chcę zacytować i klikam na dymek "cytuj".Zaznaczona treść powinna pojawić się w odpowiedzi, ale jej tam nie ma.Gdzie robię błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Problem już zgłoszony administracji. /// Problem naprawiony Nie mogę sobie poradzić z opcją cytowania.Metodą z innych forum, zaznaczam fragment który chcę zacytować i klikam na dymek "cytuj".Zaznaczona treść powinna pojawić się w odpowiedzi, ale jej tam nie ma.Gdzie robię błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Problem już zgłoszony administracji. /// Problem naprawiony Junx - nie za bardzo naprawiony, bo nie cytuje selektywnie. Zaznaczyłem tylko to z emotikonem, a wsadziło jak widać cały post. Chyba że, nie przewidziano cytowania selektywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi