Ignachinio Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Mam problem, jestem w Czarnym Lesie i szukam tego trupa... nie wychodzi mi to jednak... ktoś powie mi gdzie on jest dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 @ Ignachinio Trup znajduje się w CZERWONYM Lesie na Radarze.Idź wzdłuż zachodniego skraju lasu wchodząc od dziury w siatce (tam gdzie leżą trupy naukowców).Trup kontrolera napotkasz idąc, koło takiego dużego suchego drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Uściślając miejsce owej dziury, jeśli byś nadal z jakichś powodów nie zakumał, gdzie. Jest to blisko tego bunkra (tam po skosie zaczyna schodzić w ziemię - nieczynny zabudowany korytarz), w podstawce siedzi tam na metalowym pomoście, jeden ze snajperów i do nas strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi