Ignachinio Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Mam problem.. ten cały sierżant natychmiast do mnie strzela? Czy ja mam go zabić? problem rozwiązany dzięki Rozumiem już to robię :) Wystarczy nie być powodem śmierci tego sierżanta .. w moim przypadku pseudo gigant załatwił formalność. :) Edytowane 25 Lutego 2013 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 @ Ignachinio Jak rozwiązałeś problem, to opisz zawsze sposób. Pomoże to w przyszłości innym graczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) W zasadzie zakładający temat kol. rozwiązał problem z posłańcem, ale korzystając z okazji, opiszę swój sposób na posłańca - być może ktoś skorzysta.wchodzimy na most w miejsce zaznaczone w PDA na fotce dot. zadania. w tym momencie przychodzi sms od Pantery i spawnuje się oczekiwany sierżant Kostylnoga. zwracamy uwagę, jaką pozycję zajmie nasz posłaniec. wczytujemy ponownie save, sprzed wejścia na most i jeśli wykończyliśmy wojskowych na nasypie, podrzucamy w miejsce obrane przez posłańca ciało-pułapkę. w ciele umieszczamy jakieś drobne przedmioty + najważniejsze tj. ładunek wybuchowy małej mocy np. plastyd. Kostylnoga przeszuka ciało, zbierze ładunek. czas na detonację...buuum, przedmioty zostaną wyrzucone na ziemię [w tym nasz dysk!] używając plastydu a robiąc 3 krotnie motyw - za każdym razem miałem posłańca rannego, ale nie zabitego. jeśli mamy ochotę, możemy podleczyć naszego sierżanta, wówczas pobiegnie na posterunek wojskowy, gdy zmieni frakcję na smotnika - zostanie zastrzelony na posterunku...ale my jesteśmy czyści.Może komuś sposób się przyda? zawsze to jakaś alternatywa dla wykonania kwestu na dysk Pantery. Edytowane 8 Marca 2013 przez The Emperor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Posłaniec nie pojawia się wcale. Co dalej robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 @Elkitrim,sprawdź jeszcze porady w tym temacie - link, być może nie wykonałeś jeszcze wszystkich zadań potrzebnych do realizacji tego etapu fabuły? Wstaw screen'a z opisem zadania, napisz również po jakiej jesteś misji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Inny sposób to pojedyncze strzały do sierżanta. W pewnym momencie pada, ale nie jest zabity, ale ranny. Dysk można od niego kupić, po uprzednim jego podleczeniu.Myślę, że postawienie min w miejscu, gdzie zatrzyma się wojak, też byłoby skuteczne. Edytowane 24 Marca 2014 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi