patryk38832 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Przejazd Niwą z Kordonu na Bagna .Gra wczytuje się normalnie tylko że po chwilii wywala . FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamescript_engine.cpp[error]Line : 73[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ...- shadow of chernobylgamedatascriptsph_car.script:931: attempt to compare number with nil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 @patryk ja odpuściłem bagna i z Kordonu pojechałem na Agroprom (przez nasyp kolejowy). Póżniej normalnie i zadanie się zaliczyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xydeify Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Expression : fatal errorFunction : CScriptEngine::lua_errorFile : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamescript_engine.cppLine : 73Description : <no expression>Arguments : LUA error: ... shadow of chernobylgamedatascriptstimer_v.script:137: attempt to compare number with nilBardzo podobny mam wylot, przy przechodzeniu z Wilczego do Doliny Mroku. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi