Vorenus Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Za dobrze mi szło i oczywiście coś okazało się "nie tak". Zbierając dokumenty dla Hrabiego z katastrof helikopterów nie spawnują się mutanty, w Dolinie Mroku nie spawnują się artefakty o których mówił Sochaty. W Prypeci nie spawnuje się Sztukmistrz czy Magik? chociarz w podglądzie mapki w HUD jest zaznaczony kropeczką koło wagonu przy przejściu na ATP. Szukałem po forach przyczyny i podejrzewam, że bł powoduje karabinek Samuraj, którego dostajemy za questa... Trzeba go jak najszybciej sprzedać. Próbowałem przeinstalować gamedate i spolszczenia ale artefaktów a właściwie - skupiska artefaktów dalej nie ma. Magika jeszcze drugi raz nie szukałem, kolejnych dokumentów - też nie. Edit: Magika znalazłem, nie był to błąd w grze ale trzeba pobiegać po zadaszeniach garaży aż trafimy na teleport. Zgadnijcie kto to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi