dawram Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Może to śmieszne, ale mam mały problemik z SWD. Jestem na kominie, namierzam snajpera, zaznacza mi się on na czerwono i..... No właśnie, nie mogę oddać strzału. Co robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie podmieniłeś xrGame. dll w bin. Zrób to a zapewniam, że będziesz mógł oddać strzał . Identyczny był problem w NS - jeżeli nie podmieniałeś tego pliku nici ze strzelania z broni unikatowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawram Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie podmieniłeś xrGame. dll w bin. Zrób to a zapewniam, że będziesz mógł oddać strzał . Identyczny był problem w NS - jeżeli nie podmieniałeś tego pliku nici ze strzelania z broni unikatowej. Dziękuję!!! Faktycznie zapomniałem o tym. Gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja załatwiłem tego snipera z innej broni tym SWD tylko go namierzyłem było trudniej, ale się dało :) @cichy jak możesz zerknij na mój temat z problemem na bagnach wywala mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 noisy - większość grających w Powrót Szramy cz1. miała na bagnach rożne problemy, w tym i wyloty. Ja byłem najmocniej dotkniętym tymi problemami. To samo było w Wilczym Legowisku.Zaradził temu scigacz1975, wstawiając dostęp do swoich shaderów i problemy ustąpiły.Zajrzyj więc do tematu PSz cz1, tam znajdź rady scigacza1975 i zastosuj.Dodatek miał to usunąć, widocznie nie zrobił tego w całości. To tylko jest mod.Możesz też w trakcie pobytu na bagnach, mocno obniżyć ustawienia, to też pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Dzieki. Niestety u mnie to nie poszło :/ nie ma rady będę musiał wygląda na to wgrać moda od nowa... zmniejszenie grafy nie pomaga robią się "kwiatki" na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi