Kudkudak Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Mam pytanie przed pobraniem moda - można tu sobie zwiedzać lokacje potem, czy jest tak dupnie jak w TŚ, czyli nową lokację poznajemy 3 razy i koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jeżeli dostajesz przejścia możesz "fikać" po danych lokacjach do woli :thumbsup: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ooo to dobrze, bo się tak wkurzyłem na te TŚ - 3 razy sobie zobacz nową lokację i won. Jutro pobieram tego torrenta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Zwróć uwagę by po rozpakowaniu wyjąć na wierzch właściwą gamedata (po rozpakowaniu będziesz miał taką postać katalogów: gamedatagamedatapliki moda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Tak wiem, czytałem Twój post, trzeba wyjąć tą drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi