Kudkudak Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Sprawdziłem zawartość paczki pobranego torrenta i zamiast bin.rar i gamedata.rar mam folder Autorun. Czy mod jest w tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIDLER Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Zainstaluj i będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ok, po rozpakowaniu pojawiło się jeszcze setup, więc raczej trzeba zainstalować tą metodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie instalowałem Solijanki z pliku .exe, miałem wersję spakowaną...nie wiem czy menu instalacji jest spolszczone, ale w takiej sytuacji możesz użyć programu Universal Extractor, dzięki któremu wypakujesz plik .exe do postaci folderu.Narodnaya Soljanka 19.04.2010 .../gamedata (to prawidłowo 4,83GB ; 12 532 plików, 912 folderów... wklejamy do głównego katalogu gry według ścieżki...Program Files /THQ /Stalker SoC )Aktualizacja Soljanki 14.08.2010 .../ gamedata...(to prawidłowo 1.81 GB ; 2 823 plików, 243 folderów ...wklejamy na poprzednio instalowaną wersję 19.04. w punkcie 2 i potwierdzamy zmiany)Patch 20.08.2010 RUS ...(obowiązkowy)Patch 03.09.2010 RUS ...(obowiązkowy)Spolszczenie 24.12.2011...(zawiera patch 03.09...w wersji Polskiej)Szczegóły znajdziesz tutaj, zwróć uwagę na ilość plików w poszczególnych folderach na każdym z etapów dodawania dopełnienia + patch'y, by mieć pewność, że masz komplet niezbędnych do gry plików. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Universal Extractor twierdzi, że części składowe nie można rozpakować więc zaryzykowałem i włączam teraz setup. Zobaczymy, co z tego będzie. Edytowane 13 Marca 2013 przez Kudkudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Skoro instalujesz z setup'a...mam nadzieję że menu nie obfituje w dodatki mogące obciążać grę lub ją uniemożliwić z powodu błędów. Ja spróbowałbym zrobić kopię pliku .exe i próbować wypakowania pomimo komunikatuczęści składowe nie można rozpakowaćpodałem ilość plików w komentarzu powyżej, abyś mógł sprawdzić czy są wszystkie, chyba że sam Universal Extractor po rzeczonym komunikacie odmawia wypakowania...wtedy pozostaje instalacja z setup'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Nie, zainstalowałem bez addonów, choć były dostępne jakieś Master Addon i DMX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi