Kudkudak Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mod działa, ale nie wyświetla mi dobrze ikon w plecaku lub jest ich brak. Może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Zrób może screen'a tej sytuacji, tak najszybciej otrzymasz info dotyczące pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Zobacz Ten temat, ale tak naprawdę warto zapytać zakładającego temat korn06'a. Ja nie miałem tego problemu, ale jeśli on testował mod, to będzie w stanie udzielić Ci odpowiedzi. Edit:żeby uniknąć niepotrzebnych błędów, zrób kopię plików które masz zamiar zastąpić...piszę to dlatego, żebyś nie musiał od nowa instalować całości...nie wiedząc do jakiego stopnia zostały zmienione pliki, lepiej zabezpieczyć się każdorazowo w przypadku jakichkolwiek zmian. Edytowane 13 Marca 2013 przez The Emperor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi