Ignachinio Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Mam pytanie, niestety sprzedałem nadmiar kocich łbów. naukowcom z Jantaru. I teraz mam problem jak je odzyskać. W pieczarze mi się nie tworzą. Ktoś ma jakiś pomysł? Ewentualnie co i gdzie trzeba dopisać aby pojawiły się u handlarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W katalogu gamedataconfigmisc -odszukaj plik task_manager.ltxZrób kopię w/w pliku. Znajdź sekcję [tm_find_artefact_1] ...przejdź do reward_item = dopisz af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_bulizWpis ma mieć postać :[tm_find_artefact_1]type = artefactcommunity = actortext = tm_find_artefact_1_textdescription = tm_find_artefact_1_descrparent = tradertarget = af_medusa;reward_money = 500reward_reputation = +5reward_rank = 1reward_item = af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz, af_buliz ;idle_time = 84000prior = 1 Wpis af_buliz wpisujesz w potrzebnej ilości. Zapewne robisz zadanie dla Klonowa, więc będzie 10 wpisów. Do ciebie należy wziąć zadanie na meduzę od Sidora i nagroda murowana. Po wszystkim nadpisz plik do postaci sprzed zmian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgodnie z prośbą kolegi. Tak, ten sposób zadziałał i stałem się posiadaczem 5 dodatkowych kocich łbów które były mi do zadania potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi