Kudkudak Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Muszę zebrać 5 ogonów psów dla Tolika, ale on zaraz umiera bo zabijają go wojskowi. Dlatego chcę dopisać to u Sida - wiecie jak nazywa się ogon psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Ogon psa noszą identyfikator mutant_dog_tail.Jeśli będą problemy - pisz, postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) To chyba nie jest mutant_dog_tail. Dodałem kombinezon crysisa który mi podesłałeś i dodałem w ten sam sposób do Sidusia ogonki i nic, nie ma ich. Edytowane 25 Marca 2013 przez Kudkudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi