Yurek Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Próbowałem ten dodatek dorzucić, ale nie pojawia się na ekranie ekwipunku. Nadal mam tylko miejsce na 14 artów. Nie wywala do pulpitu i nie generuje żadnych błędów. Po prostu nie ma efektu Czy trzeba od nowa grę zaczynać by zadziałał ? Mam monitor o rozdziałce 1440 x 900 - może to jest problem ? Jak ktoś zna rozwiązanie, to proszę o wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Yurek, nie instaluj tego, bo zepsujesz sobie grę - będziesz nieśmiertelny... Ja po pewnym czasie ze zwykłym slotem miałem takie arty, że one + Skat15 czyniły mnie nie wrażliwym na pociski i ataki mutantów. Gra straciła "smaczek" i korygowałem to zdejmując arty ze slotu, sama fabuła pomyślana jest w taki sposób, żeby korygować taką "nieśmiertelność" i od czasu do czasu artefakty degenerują się w odpowiednich miejscach. Napiszę krótko: - Yurek, Marszałku Dorn, psie Sabo! Nie idźcie tą drogą, nie idźcie tą drogą...!!! http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/dodgy.gif:):zsrr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Porzuciłem ten pomysł z 21 artami na pasie, bo mam już takie, że 14 slotów to nadwyżka, i też zdejmuję niektóre z pasa na moim SKAT 15, by gra nadal była wyzwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Mądra decyzja Yurek, widzę teraz, że nie należysz do "kanapowców" i lubisz wyzwania. Doradzam jeszcze nie powracać do savów z momentu przed degradacją artefaktów (ja grałem bez artymodyfikatora), będziesz miał jeszcze lepsza zabawę. :zsrr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Miałem już dwie degradacje artefaktów. Pierwsza była spoko, druga zabolała, oj zabolała. Przez chwilę chciałem wrócić do sejwa sprzed i pokombinować. Ale po chwili stwierdziłem, że nie. Jakoś mi to cziterstwem i lamerstwem trąciło. W koncu obecnie mogę zrobić sobie prawie każdy art (mam artmodyfikator od Kuzniecowa) - nie ma tylko recepty na Pradawne Korale i nie wiem skąd ją dostać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi