Garrett Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ostatnio chciałem się trochę pobać, pobrałem Slendera. Wymagania niby ma małe, a mam z 15fps na minimalnych ustawieniach i rozdzielczości 640x480. Czy to napewno ma takie wymagania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Pobrałeś to znaczy, że to piracka wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) @LordDino Slendera nie da się kupić jest to darmowa gra którą ściągamy z neta. @Devell gra w rzeczywistości ma trochę większe wymagania powyłączaj wszystko i pozmniejszaj i powinno być dobrze. Edytowane 18 Marca 2013 przez Darkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi