Maciej2649 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Mam pytanie czy działa wam dziś oficjalna strona stalkera online (szone-online.so)? Próbuję się zarejestrować lecz nie mogę gdyż strona nie jest dostępna, po otwarciu strony wyskakuje mi informacja "Bad Request (Invalid Hostname)"Wiecie może kiedy będę mógł się zarejestrować albo czy są jakieś inne sposoby żeby się zarejestrować? PozdrawiamMaciej Edytowane 22 Marca 2013 przez Maciej2649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Juriij Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Nie jesteś sam, mam dokładnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czarnuch Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Strona główna już działa, ale forum i download nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi