suharex Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam. Ustawiłem rozdzielczość na maksa i po wciśnięciu "I" wypadam z logiem. Dodam , że np. przy otwieraniu schowka nie ma problemów. Wiem , że pewnie zmiana rozdzielczości pomoże ale może jest jakiś inny sposób bym sobie nie psuł wyglądu gry. FATAL ERROR[error]Expression : 0[error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIDragDropListEx.cpp[error]Line : 508[error]Description : there are no free room to place itemstack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 1.podaj specyfikacje pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Windows XP SP 2 , AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ 2.7Ghz , GeForce 9400GT , 2GB RAM . Tyle moge podać bo tyle wiem xd sprzęt może nie najnowszy ale swojego czasu był dobry hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Prawdopodobnie masz w slotach broń która wymaga innej ilości kratek. Dodałeś dodatek dla monitorów szerokokątnych w trakcie gry. Wróć do wcześniejszych ustawień, wyjmij wszystko ze slotów (arty też). Nałóż adaptację i będziesz widział co gdzie można wstawić. Podobny błąd wywala również w niektórych modach kiedy na siłę próbujesz wstawić w slot rzecz która nie jest tam przypisana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Mam SPAS Huntera i LR300. Zmniejszyłem do 1280x1024 , nie popsuło grafiki i nie wywala. Jak będę mial chwile czasu wrzuce adaptacje , dzieki ;] http://imageshack.us/photo/my-images/843/adaptacja.jpg/ który kolor pliku mam wrzucić jako adaptacje? Pomoże ktoś? Edytowane 27 Marca 2013 przez suharex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Kolor czerwony - tam będziesz miał dodatkowo podział na 16/9 i 16/10 - wybierz właściwy dla własnego monitora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ok thx :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi