Kudkudak Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Zaczynam grać w Sól, ale znalazłem to Dream Reader - The Leper Area. Polecenie Sole czy Readera na dłuższą metę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Bezwzględnie NS. Solianka zajmie Ci kilka ładnych miesięcy, "trądzik" kilka dni...a chyba o tym myślałeś pisząc "na dłuższą metę" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 W sumie tak, ale jestem typowym zwiedzaczem i szukam moda z ciekawymi mapami. Tylko żeby coś się tam działo...byłem zainteresowany Martwym Szlakiem 2, ale to głównie freeplay, więc odpuściłem. A Reader wygląda na ciekawe modziszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ale tylko wygląda. Dream Reader to też jest typowy freeplay. http://stalkerteam.pl/topic/4526-dream-reader-the-leper-area/page-5#entry57496 http://stalkerteam.pl/topic/4526-dream-reader-the-leper-area/page-5#entry57497 Czasami warto przeczytać, a przynajmniej z grubsza przejrzeć wszystkie posty w wątku :P Fakt, jeśli chcesz pozwiedzać sobie Zonę, to owszem, lokacji w The Lepper Area jest sporo. Ale spora część jest prawie pusta. Nie ma w ogóle porównania do NS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 W Lepper Area są prawie wszystkie lokacje występujące w innych modach.Nie zaliczyłem wielu modów z lat poprzednich, więc zagrałem w LeAr, aby je poznać. I nie żałowałem.A na każdej, choćby kilkanaście mutantów się znajdzie. Są dwa miejsca, których bez zwiększenia skoczności aż do 15, nie da się pokonać ( są o tym informacje we wcześniejszych postach ), ale to też smaczek moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi