Kudkudak Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Szukam klimatycznego moda, który pozwoli poczuć kim naprawdę jest stalker. Mam nadzieję, że będzie miał też mnóstwo lokacji. Dream Reader odpada, nie wyświetla mi poprawie ikon w inwentarzu, a poprawki nie widzę...dziwne, AA jest ładniejsze a nie ma takich wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Takich tematów jak ten było już mnóstwo na forum. Wystarczy poszukać, każda modyfikacja w temacie ma swój opis/screeny i nawet filmiki. Jak chcesz mnóstwo lokacji z nawet dobrym klimatem to zagraj sobie w Lost World TOD, Tajne Ścieżki albo chociażby SGM do Copa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Najlepszy klimat wg mnie posiada mod Misery do CoPa.Napisz najlepiej do której części chcesz i czy ma to być sama grafika, czy grafika + fabuła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Temat do zamknięcia, znalazłem już to co chciałem. Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi