Ignachinio Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 W końcu mi się udało i ukończyłem NS. W związku z tym mam takie pytanie do Was. Czy jeśli teraz zainstaluje DMX i OOP to będę musiał przechodzić NS jeszcze raz czy pojawia się tylko nowe questy? P.SMam nadzieje, że w dobrym miejscu założyłem temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Gratuluję przejścia NS. Co do OOP to nowa gra wymagana, a DMX to nie wiem ale sądzę że też trzeba będzie zaczynać od nowa, za duże te dodatki są aby można było kontynuować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 100-procentowo trzeba zaczynać nową grę, ponieważ do DMX'a dodano nowe lokacje, w związku z tym - ingerowano w all.spawn, co do OOP - przedmówca już wyjaśnił sprawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bardzo dziękuje za odpowiedź.. cóż odpocznę sobie teraz od NS i pogram w co innego ale pewnie wrócę jeszcze do DMX. Rozumiem, że projekt NS upadł i nie mamy co liczyć na kolejne DOPY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Prace nad NS cały czas trwają. Niestety nie są tak intensywne jak wcześniej. Po odejściu Arhary niemal stanęły na pewien okres. W ostatnim czasie wpływ na spowolnienie tworzenia ma choroba nowotworowa syna jednego z moderów SergeТ. Więcej info: http://arhara.ucoz.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi