Yurek Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 W tym temacie proszę zgłaszać brakujące lub martwe linki w poszczególnych tematach dotyczących modów.W zgłoszeniu proszę podać jakiego pliku nie można pobrać i w jakim temacie.Postaram(y) się je w miarę moich (naszych) możliwości ponownie udostępnić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scigacz1975 Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Poprawka włączająca celownik w Krwawy Szlak - http://pliczek.net/index.php?p=41448 - proszę podmienić linki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 @ scigacz1975 Dzieki za zgłoszenie. Już poprawiłem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfiat Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 SGM / Braz 1.6.1 brak możliwości pobrania (plik jest ale odmowa przez uploadera) https://rapidshare.com/#!download|961p1|460129924|mapy_schowk__w_itp.zip|12801|0|0|Download%20permission%20denied%20by%20uploader.%20%280b67c2f5%29Dodałem posta wczoraj również w temacie moda, wiec jak coś to do usunięcia :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 @ kfiat Dzięki za zgłoszenie. Już poprawiłem ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfiat Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Mapa przejsć między lokacjami, sytuacja analogiczna jak wcześniej.http://stalkerteam.pl/topic/3997-tajne-sciezki-2-update-final-fix-linki-polonizacja/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Kolejny link wymagający defibrylacji...he he, koledzy chyba nie zauważyli tego tematu, więc zgłaszam temat:Tutaj + Link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted April 30, 2013 Author Report Share Posted April 30, 2013 @ kfiat Dzięki za zgłoszenie. Już poprawiłem ;) @ The Emperor Dzięki za zgłoszenie. Dałem znać Trurlowi3. Niestety ja nie mam tego pliku na kompie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Szkoda, że nie wszyscy pamiętają o tym temacie w momencie zauważenia brakującego linku: Temat pkt.9 oraz Link1+ Link2 na podstawie tego posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted May 2, 2013 Author Report Share Posted May 2, 2013 @ The Emperor Dzieki za zgłoszenie. Już naprawione ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Yurek, w chwili wolnej popraw link do fix'a 11.05.12 [Fix 11.05.12.7z] z tego tematu, ponieważ kolejny user ma z nim problem - zobacz ten post kol. Świech'a. Natomiast pod tym linkiem - jest udostępniony download, za którego pozytywną ocenę jestem wdzięczy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted June 3, 2013 Author Report Share Posted June 3, 2013 @ Emperor Link od Ciebie dodany. Ten z rghost działa, ale co dwa linki, to nie jeden ;) Dzięki za zgłoszenie. Linki poprawione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keron Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Kompliacja modów by wueska nie działa link.Temat...http://stalkerteam.pl/topic/1906-stalker-kompilacja-modow-by-wueska/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Być może ktoś posiada oficjalny Hud Ekipy do Solijanki? W tym temacie - link jest prośba o wznowienie tego linku, zamieszczonego tutaj. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted August 25, 2013 Author Report Share Posted August 25, 2013 @ Keron Na razie jesteśmy w trakcie prób odzyskania tej kompilacji modów. Zobaczymy czy się uda... @ Emperor Dzięki za zgłoszenie. Link poprawiony ;)Ten do fix'a 11.05.12 też ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr12 Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Witam.link do Fiks wypadów przy otrzymywaniu przejścia DMX 1.3.4...http://stalkerteam.pl/topic/2814-dmx-mod-pliki-patche-fixy-na-dzien-16082011/nie działa ,czy można by było prosić o nową wstawkę,dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Link Fiks wypadów przy otrzymywaniu przejścia DMX 1.3.4 już jest dostępny.//Linki do HUD poprawione...http://stalkerteam.pl/topic/19-hud-y-do-soljanki-dmx-i-oficjalny-hud-ekipy/?p=1683 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Kolejny z linków wymaga aktualizacji: w tym temacie jest prośba o wznowienie linku do tego poradnika. Informacja z : narod.ruЗакончился срок хранения файла. Файл удален с сервиса.Edit:nie jestem webmasterem, ale pomyślałem nad rozwiązaniem kwestii nieaktywnych linków, otóż w tym temacie - link jest omówiony pewien sposób na umożliwienie szybkiego sprawdzenia uszkodzonych linków (również pod tym adresem). Co prawda - podana jest wtyczka do rapidshare, ale być może istnieje rozszerzenie również na rosyjskie hostingi plików? Gdyby stworzyć jeden temat ze wszystkimi ważnymi linkami, wówczas z pomocą takiego skryptu można by błyskawicznie sprawdzić dany link. Tylko czy jest szansa na dostosowanie rozwiązania pod nasze forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted August 2, 2021 Report Share Posted August 2, 2021 @seb-stryl faktycznie, odkopałeś temat, choć niby właściwy. O wiele lepiej byłoby zgłosić problem bezpośrednio w temacie moda, który tez chyba nie był odwiedzany od lat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skryty Posted August 2, 2021 Report Share Posted August 2, 2021 (edited) @kondotier To prawda, zwłaszcza po tylu latach. Ewentualnie wykasuję danego posta, a zanim to zrobię, skopiuję tekst i przeniosę do odpowiedniego działu, a konkretnie do modyfikacji SFZ Project: Episode Zero. Zrobione, to znaczy skopiowałem tekst i przeniosłem do tematu o modyfikacji SFZ Project: Episode Zero. Dziękuję za poradę. Edited August 2, 2021 by seb-stryl 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted August 2, 2021 Report Share Posted August 2, 2021 W ostatnim czasie borykamy się z padniętymi linkami z naszej pobieralni. Oto lista zgłoszonych modów, w których padły linki: Spoiler Tajemnicze Ugrupowanie - [ Trzeba znaleźć brakujące linki z listy serwera. ( Mod + Fix. Spolszczenie można pobrać ) ] Tajne Ścieżki 2 Final Update + Fix - [ Padnięty jeden link: Polonizacja TS2_Update_Final+Fix_11.04.12_PL_(FINAL) ] Tajne Ścieżki 2 na silniku OGSR - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszej pobieralni ] SFZ Project: Episode Zero - [ Padnięty link do wersji FULL z naszej pobieralni ] Kontrakt na Nowe Życie - [ Padnięty link do wersji FULL z naszego serwera. Posiadamy zastępczy z MEGA ] Krwawy Szlak: Rzeźnia - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszego serwera ] ABC Inferno - [ Trzeba znaleźć brakujący link z listy serwera ( spolszczenie ). Znalazłem tylko Taki, ale nie mam pewności, czy będzie pasował ] Misery 2.2.1 + Gunslinger - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszego serwera. Posiadamy zastępczy z MEGA ] Dolina Szeptów + Gunslinger - [ Padnięty link do wersji PL w postaci Repacka + samo spolszczenie. Do samego spolszczenia posiadamy zastępczy link z MEGA ] STCoP - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszego serwera. Posiadamy zastępczy z MEGA ] SGM 2.2 + Gunslinger - [ Padnięty link do spolszczenia z naszego serwera ( do wersji 1.11 oraz 1.12 ) ] Człowieczy Los. Krok w Nieznane: Deja Vu. Outfater Addon - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszego serwera ] Rozmawiałem wczoraj z @portals i najprawdopodobniej jest coś nie tak z drugim serwerem i synchronizacją. Musimy poczekać aż uda mu się wszystko naprawić, ale jest to dość czasochłonne. Proponuję, żeby każdy mod miał dodatkowy link ( na przykład z MEGA ) do spolszczenia. @tom3kb kolekcjonuje polonizacje, a więc jeżeli będzie miał czas, to pewnie wrzuci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted August 2, 2021 Report Share Posted August 2, 2021 Tak jak patrzę po tytułach to wydaje się, że powinienem mieć wszystko, no może poza Misery+Gunslinger. Na razie nie wrzucałem bo liczyłem, że znajdą się na serwerze @AgraelKuźwa, a W Outfaterze jeszcze do piątku działało bo sprawdzałem. Czyli samo się naprawiło po ostatniej niedzieli? Bo nie wrzucałem i znowu padło Chyba, że ty wrzucałeś po tym jak padło tydzień temu. ps. Tylko nie wiem czy w tym tygodniu będę miał kiedy wrzucać, możliwe, że dopiero po weekendzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted August 2, 2021 Report Share Posted August 2, 2021 Nie wiadomo co jest przyczyną tego, że wysłane pliki znikają. A jeżeli chodzi o Outfatera, to Nie wrzucałem tego spolszczenia na serwer. Dziwna sprawa. Kiedy wrzucisz to będzie W każdym razie dodatkowe linki ułatwią nam życie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted August 18, 2021 Report Share Posted August 18, 2021 Dorzucam padnięty link do spolszczenia: [CoC] Outfit Addon 1.4.4 [CoC 1.4.19] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts