zbych Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam.Problem polega na tym że handlarze z Baru są do mnie wrogo nastawieni, tzn kiedy poszedłem do Prypeci misja ''Spotkać się z Duchem'' i potem wróciłem do Baru to wszyscy oni nagle stali się moimi wrogami. Błędy. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wydaje mi się że gdy wchodzisz do Prypeci to włącza się automatycznie wrogość. Coś jak na podstawce po wyłączeniu "mózgo-zwęglacza" http-~~-//www.miastogier.pl/licznik-5264-130901.jpg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi