skhi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Proszę o podpowiedź gdzie i w jaki sposób zmienić nastawienie postaci . w czasie małej zadymy na ATP z bandytami handlarz Szary nawiną mi się pod lufę i dostał kilka kulek z wintara .Teraz przy każdym przejściu i czyszczeniu bazy bandytów zbiera broń i naparza do mnie a jak mu odpowiem z obu luf lub podejdę do niego to albo strzela albo wali mnie w pysk i bierze nogi za pas.Trochę sprzętu po czyszczeniu jest i można by go opchnąć z zyskiem a tu ta łajza tak ze mną zagrywa . Poratujcie braciaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 http://stalkerteam.pl/topic/3011-nastawienie-frakcji-oraz-mutantow/ - W tym temacie masz tutorial co do nastawienia frakcji i pozostałych do GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Nastawienie można zmienić na kilka sposobów...sposób 1 - tutaj, poprzez modyfikację dla sekcji trader, sposób 2 - zmienić reputację otrzymywaną za zadania. w gamedataconfigmisc znajdujesz plik task_manager.ltxrobisz kopię zapasową w/w pliku. znajdujesz sekcję [tm_find_artefact_1] - dopowiada za zadanie zlecane przez Sidorowicza na meduzę. zmieniasz w wierszu [linijka 330 pliku task_manager.ltx] reward_reputation = +5 na reward_reputation = trader, 1000 zapisujesz plik i robisz zadanie na meduzę.Całość sekcji odpowiadającej za zadanie ma wyglądać następująco: [tm_find_artefact_1]type = artefactcommunity = actortext = tm_find_artefact_1_textdescription = tm_find_artefact_1_descrparent = tradertarget = af_medusa;reward_money = 500reward_reputation = trader, 1000reward_rank = 1reward_item = vodka;idle_time = 84000prior = 1 Wszyscy handlarze powinni zmienić kolor nastawienia na zielony. Mam nadzieję, że zmiana frakcji w tym przypadku - nie wpłynie negatywnie na grę. Po ustabilizowaniu sytuacji z handlarzami - zmień plik do postaci pierwotnej. Edit: kol. Cichy ubiegł mnie - dając info w trakcie pisania posta, nie mniej jednak - każdy sposób powinien działać. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez The Emperor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi