Szomberg Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Proszę o pomoc !!! Od wczoraj nie mogę się zalogować do gry. Wyskakuje mi komunikat z błędem Sieć mam cały czas, firewalla brak.Jakieś sugestie??? Gra był już reinstalowana. P.S. Problem rozwiązany. Trzeba uruchomić nie z launchera, ale jako administrator z folderu game plik SZoneOnline. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Szomberg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zwykły Stalker Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam,mam ten sam problem,ale to nie działa.Czy jest może inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaminiszin Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Launcher się sypnął :) Connection z sererem.. Odpalcie z pliku gry :) np: "D:szone onlinegameSZoneOnline.exe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MAFIN_ Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Launcher się sypnął :) Connection z sererem.. Odpalcie z pliku gry :) np: "D:szone onlinegameSZoneOnline.exe"sciagnac gre przez torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaminiszin Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Nie... Grę masz ok... Po proustu updater ma problem z połączeniem z serwerem w celu weryfikacji czy nie pojawiła sie nowa wersja gry.Spokojnie można odpalić z pliku i bedzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi