bober322 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam, mam taki problem, mianowicie przy wejściu w teleport w Martwym Mieście, gdy przechodzimy do Zatonu występują mi 4 następujące błędy (wrzucam je wszystkie, ponieważ taką końcówkę logu mam) : FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : [error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobylgamedatascriptsbind_stalker.script:881: attempt to concatenate field '?' (a nil value) stack trace: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : [error]Arguments : LUA error: ...r. - shadow of chernobylgamedatascriptssak.script:479: attempt to index field 'actor' (a nil value) stack trace: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : [error]Arguments : LUA error: ...of chernobylgamedatascriptssak_off_corpses.script:155: attempt to index field 'actor' (a nil value) stack trace: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : [error]Arguments : LUA error: ...adow of chernobylgamedatascriptsnew_dialog.script:382: attempt to index local 'actor' (a nil value) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Spróbowałeś wczytywać wcześniejsze sejwy. Na Zatonie i tak nic nie ma bo Solianka jest jeszcze nie dokończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wiem, że nic nie ma ale jednak troszkę się namęczyłem przechodząc tego moda, więc to by było takie małe ukoronowanie tych wysiłków ;) Wczytywałem wcześniejsze sejwy i za każdym razem taki sam finał jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Przy tej ilości Fatal Error - nikt nie będzie w stanie uratować tego zapisu gry, jest tu kilka nawarstwiających się problemów, które być może ciągnęły się z wcześniejszych etapów gry. Przerobienie skryptu pogorszy sprawę. Spróbuj wczytać zapis z Martwego Miasta i następnie wyjdź z gry sprawdzając log. W ten sposób będziesz wiedział czy miałeś już w Martwym Mieście Fatal Error, jeśli nie było takich wpisów, zastanów się czy masz zakończone wszystkie podstawowe zadania?, czy postacie z Martwego Miasta takie jak Norman, Doktor czy Perfumiarz - żyją? Ja przechodząc nad Zaton "wykosiłem" wszystkich w Martwym Mieście - nawet psy się nie ostały, natomiast w PDA nie miałem aktywnych zadań. Jeśli log sprzed przejścia był pozbawiony w/w wpisów, postaraj się przejść raz jeszcze nad Zaton. Widok zachodzącego słońca znad SosnoDębu jest powalający. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Wcześniej mi się pojawiał wylot przy wyjęciu pozycjonera, a także jakieś 2-3 zadania mi wiszą w pda, więc to może być przyczyna tego. Co do ważnych postaci z MM to wszystkie żyją. Popróbuję jeszcze tak jak mówisz, dzięki za próbę pomocy. Problem się rozwiązał, po "wyczyszczeniu" MM z niedobitków bandytów i wojowników Ostatniego Dnia, a także po rozmowie z Bagiennym Doktorem. Satysfakcja po dojściu na Zaton, jest duża :) Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez bober322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi