Yurek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 W tym temacie opisujcie gdzie znaleźliście jakieś unikatowe rzeczy w modzie - arty, broń, gadżety itp.Screeny mile widziane :D Ja na razie mogę opisać takie znajdźki:- Egzoszkielet o podwyższonej ładowności (+100kg) w jednym z osadników w podziemnym laboratorium gdzie znajdujemy zabitych naukowców i Rennesa- granatnik RG-6 w Limańsku - dom po lewej na początku lokacji, gdzie zawsze stalkerzy lub Wolność miała swoję bazę - na pietrze, gdzie był gościu z karabinem maszynowym- w Starej Wsi jest trzech stalkerów , którzy zmieniają się w Bauery i tam w zwałowisku jest plecak z bezcennym artefaktem o nazwie Wampir (+ 909 wytrzymałości)- w Ognistej Pieczarze w Zapomnianym Lesie jest w jednej ze skrzynek SWD Dalekosiężny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 W czołgu, w czerwonym lesie na północnym wschodzie jest FN 2000 i koło 600 sztuk amunicji przeciwpancernej 5.56. Aby otworzyć schowek, trzeba podejść do włazu na wieży czołgu (w Czystym Niebie było tam 2000 sztuk amunicji do PKM-u). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 W Sortowni w piwnicy bazy wojskowej (tam gdzie dostajemy ekwipunek) za kratą po prawej jest skrzynka. A w niej sporo amunicji ppanc - przydatne na początku gry.Sposób na otrzymanie amunicji:Ponieważ drzwi się nie otwierają, żeby po nią sięgnąć, w pliku system.ltx ustawiamy: take_dist = 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Na Bagnach, w tunelu ziemnym, tam gdzie w CS był detektor anomalii za materacem - leży Wintorez, tyle, że zniszczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Czerwony Las stara kopalnia, tam gdzie w CS był kompas dla Leśnika. Na samym dole w szafie w łazience, Buldog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W Sarkofagu, tam gdzie urzędował zawsze Monolit, schodzi się po metalowej drabince, tam gdzie jest okropne promieniowanie, w skrzyni metalowej jest egzoszkielet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Na pace ciężarówki przed bramą do sarkofagu, SCAT10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na pace ciężarówki stojącej w tunelu z przejściem do Limańska w Czerwonym Lesie jest plecak, a w nim karabin Gaussa i trochę amunicji do niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) W Sortowni na hřbitově za vesnicí kde je bar pod jedním z křížů.Náboje 5.45x39_ap 200 ks. http://ulozto.cz/x5DZRETd/ss-libor-04-21-13-20-02-56-predbannik-jpg Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez Hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) A ja znalazłem u Hugo artefakt-legendę o nazwie Cordium Controleri.Ma wszystko na zielono, a więc tak:Zdrowie +100%Promieniowanie -9Głód +7%Wytrzymałość +182Krwawienie -333%Telepatia +70% Jest wart 25 patyków. Och, jak on by się przydał na początku gry. Jeśli wszyscy go zdobyli, to nie mam czym się chwalić. :confused: Czy to miał ktoś ten artefakt? Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez metek58 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak. Też go znalazłem u Hugiego :) W sumie nawet na początku nie popatrzyłem, co to za cudo, dopiero po Twojej wiadomości sprawdziłem jeszcze raz :) Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Stara Wieś artefakt- bardzo przydatny tylko po przejściu z Szpitala na Wschodnią Prypec (końcowa faza moda), traci swoje właściwości.Pisałem o tym w schowku na początku tematu ale było cięzko go znaleźc . Dzięki Yurkowi mogę zrobic screena z tego schowka .http://imageshack.us/photo/my-images/829/sstadeusz042213142330lo.jpg/ Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez tadeo 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaq94 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Limańsk , piwnica przy placu ,gdzie w CS-sie leżały ciała członków ugrupowań Wolność i Powinność . Na półkach są skrzyneczki w których jest łącznie około 1500 sztuk amunicji 9x39 ppanc . Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez kozaq94 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wysypisko tam skąd dostaniemy w podstawce wezwanie o pomoc w obronieniu na wieży w skrzyniach drewnianych jest sporo ammo do viper ppanc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) W Czerwonym Lesie: - na brzegu rzeki, na lewo od mostu - skrzynia, a w niej plecak z apteczkami naukowców i antyradami, - w tunelu, gdzie rozmawiamy ze Zgarbionym, w dwóch BTR-ach AS WAŁ i ammo 9x39. ================================================================== @kondotier= dziękować Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez bacenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @bacenty Za wpis, nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi