PIOTRR131 Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Jak według Was powinna wyglądać gra ? Dla mnie to połączenie : ... Far Cry 2 (za płynność przy wysokich parametrach, oraz gładkość prowadzenia pojazdów pomimo, że to nie samochodówka) ... Crisis (za fizykę...podobały mi się te ścinane drzewa) ... Metro 2033, Fear (za klimat) ... oczywiście stalki (za klimat, pomysł prowadzenia dialogu, naprawy broni, modyfikacje sprzętu, handel), ... dobry scenariusz, oczywiście spolszczona, ... wybór widoku fpp/ tpp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Bardzo dobre pytanie Piotr ...zmieści się myślę wiele pomysłów w tym temacie. Każdy gracz ma swoje wyobrażenie doskonałej gry... Zaprośmy więc wszystkich do dyskusji, a ja podam swoją... Moja doskonała gra to połączenie..: ...Fallout3 za klimat i grafikę (mimo że góruje odcień szarości, nie ma sobie równych) ...Stalker i Fallout3 za to co pisze Piotr ...dobry i wydajny silnik graficzny ( ale która.? ) ...Half-Live 2 za scenariusz i ciekawą akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Metro 2033 - Za ciekawy wygląd podziemi,klimat, bardzo dobrą grafikę i dostateczną optymalizacje.Jednak poziomy zewnętrze są dla mnie co najmniej słabe. Stalker - Za fabule,klimat i wygląd poziomów zewnętrznych. Far Cry 2 - Za bardzo dobrą optymalizację i otwartość terenu. Half-Live 2 - Za fabułę i stabilność i świetne SDK Szkoda że silnik jest tak przestarzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 - FEAR i Dead Space za niesamowity klimat - Fallouty za świat gry - Max Payne za Bullet time - Stalker za wszystko a najbardziej za artefakty ,kocham je zbierać może dlatego że się tak świecą http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 - Metro 2033 za klimat i grafikę - Half Life i Crysis za fizykę http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif - Stalker za pomysł - Swat 4 i Rainbow Six za pomysł jednostek antyterrorystycznych. - Gta 4 i Mafia 2 za rozbudowany system ( własne życie - spanie, granie, randki, zniszczenia, itd. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Dino ale nie wspomniałeś o tym że znaczenia w mafii wymagają bardzo drogiej karty Nvidi bo procesor raczej sobie słabo z tym radzi http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//smile.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Unreal 1 - Klasyk. Stalker - Klimat Call Of Duty MW 2 - Ilości broni w rozgrywce Multiplayer Saints Row 2 / Mafia II / Gta 4 - Free Play Serious Sam HD ; The Second Encounter - Za Grafikę Battlefiled Bad Company 2 - Fizyka , Multiplayer ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi